Fullt hus men ingen bil.

Idag kommer Xtrah och Zahara hit. Annie och Claes skulle iväg så då får Zazzi vara här och Xtrah hade vi frågat sen innan om vi kunde låna så Mimmi blir hundvan. Nu är ju iof mamma här med Kenzo och hon bryr sig inte alls i honom men får se vad hon säger om de andra idag. Zazzi är ju mycket större om inte annat. Sen vid ett kommer Karro hit. Måste  komma ihåg att stoppa i henne allergimedicin innan hon gosar med katterna så hon inte gråter över våfflorna. 
 
Pratade med Citroën verkstaden igår och den kemiska tvätten av motorn hjälpte inte så nu skulle de byta hydralliften (tror det var det), kamrem och vattentank. Kan nu meddela att vi lagat bilen för mer än vi köpte den för. Thomas pratade med bilfirman igår som sa att vi fick anmäla dom till vem fan vi ville de tänkte inte göra något. Jahop bara att samla alla papper/ kvitton och lämna in till ARN och hoppas att det händer något. 
 
Ja men nu ropade mamma. Vårt lås på dörren har gått sönder så man kan inte låsa den inifrån. Ska nog sluta blogga nu och ringa låssmeden. 
 
Trevlig dag:)


Kommentarer
Silvia

herrejösses!!! är det nåt som INTE är trasigt hos er? Hoppas dom åker på en rejäl smäll, den där bilfirman!

2013-02-23 @ 08:54:19
Chris

Eländen brukar ha tendenser att komma i flertal... Men nu bestämmer vi att det räcker!!!!

2013-02-23 @ 10:16:50
Mormor Anne

Nu är väl ändå det kokta fläsket stekt. Herregud hur mycket ska ni orka med egentligen ? Kramar om er alla ❤😘😘😘

2013-02-23 @ 10:28:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sphynxarna.blogg.se

En blogg mina (snart två) nakenkatter/ sphynxar. Jag skriver också om min vardag som gift småbarnsmamma och livet som student.

RSS 2.0